Siirry sisältöön

Salaperäinen maistaja lounasti Lottakantiinissa

Salaperäinen maistaja on käynyt heinäkuussa Lottakanttiinissa lounaalla ja arvioinut kokemustaan Keski-Uusimaa -lehteen kirjoittamassaan artikkelissa.

Artikkeli on luettavissa kokonaisuudessaan lehden maksullisella puolella, mutta seuraavassa on muutama herkullisin nosto jutusta.

”Tuusulan rantatien helmen salaisuus on notkuva salaattipöytä, itse leivotut leivät ja keittopata, josta löytyy runsaasti sattumia.”

”Lapset on tässä kohteessa hienosti huomioitu.”

”Elämänsä parasta hernekeittoa Salaperäinen maistaja on syönyt Lottakanttiinissa monta kertaa ja aikoo suunnata sinne jatkossakin, kun hernekeittopäivä osuus taas kohdille.”

”Kyytipoikana on aina tarjolla Lottakanttiinissa itse juureen leivottua leipää, tummaa ja vaaleaa.”

”Plussaa napsahtaa siististä ympäristöstä ja ystävällisestä henkilökunnasta. Heillä on hymy herkässä.”

Lottakanttiinin henkilökuntaa artikkeli ilahdutti kovin. Erityisesti Ronja-kokki oli yhtä hymyä Salaperäisen maistajan arvion ilmestyttyä.

https://www.keski-uusimaa.fi/paikalliset/7310404(siirryt toiseen palveluun)